Дарин Великов: И двамата нови са добри баскетболисти


Дарин Великов: И двамата нови са добри баскетболисти
Дарин Великов (spartak-basket.com)
31-01-2008 20:58

Американецът Мелвин Абрамс и хърватинът Божо Барач се запознаха и тренираха за първи път с новите съотборници от Спартак Плевен. И двамата са оставили отлични впечатления с изявите си още на първите занимания. От отбора е освободен Милан Олуич, който така и не задоволи с изявите си от началото на новия сезон. 
 

„Като първи тренировки съм доволен. Личи си, че двамата са добри баскетболисти. Особено съм доволен от формата на Божо Барач, който явно не е прекъсвал да играе. Той до последно е играл в хърватското първенство. Мелвин Абрамс има потенциал, може би трябват още няколко дни да се аклиматизира от часовата разлика. Като цяло смятам, че и двамата ще помогнат много на отбора,” заяви старши треньорът на отбора Дарин Великов за BulgarianBasket.com.
 

Документите за издаване на работни визи на двамата чужденци са задвижени, а Великов се надява те да бъдат налице още във втория кръг на следващият етап идната сряда. В него плевенчани приемат Черно море Еврохолд.  


Преди това Спартак Плевен гостува в първият кръг на втората фаза там, където завърши първата - в Ямбол. Миналата седмица те загубиха драматично с 2 точки разлика, а отборът отива в събота с надежда да вземе реванш.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи