Левски с проблеми преди дербито във Варна


Левски с проблеми преди дербито във Варна
Ростислав Диков (gong.bg)
01-02-2008 15:30 | levskibasket.com

Съставът на Левски ще бъде без Ростислав Диков, Павел Иванов и Александър Гогов в срещата от първия кръг на следващия етап на мъжката А-1, информира клубния сайт levskibasket.com. Освен тях участието на Станислав Славейков е под въпрос, тъй като крилото е повален от вирус и не е тренирал вчера. Той пътува с отбора, но състоянието му едва ли ще позволява да играе в мача утре. От същия вирус се е оплаквал и Павел Иванов, който не тренира от три дни и е останал в София.
 

Ростислав Диков е с гнойна ангина и ръководството на тима предпочете да го остави да се лекува, за да бъде налице колкото се може по-скоро.
 

Младокът Александър Гогов също е болен и не пътува с отбора, но за сметка на това със „сините” за пръв път от месеци насам тръгна Христо Захариев. В групата на треньорите Любо Минчев и Тони Божанков са само 10 състезатели.


Отборът пристига тази вечер във Варна, където утре от 17.00 часа е мача с Черно Море. Досега в шампионата „сините” нямат загуба от тях след като ги биха два пъти в първата фаза на първенството.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи