Александър Антич дебютира за Балкан в Самоков


Александър Антич дебютира за Балкан в Самоков
Младенов може да разчита и на Антич утре
01-02-2008 20:23

Александър Антич бе успешно картотекиран и може да играе за отбора на Балкан още утре срещу Рилски спортист в Самоков.
 

Роденият през 1981 година по-малък брат на крилото на Лукойл Академик Перо Антич тренира от известно време в Ботевград. Александър е висок 198 сантиметра и е играл досега в отборите на Фаворити, МЗТ и Вардар Скопие. Миналата година дори печели купата с последния отбор. Също както брат си играе като „4-ка” и треньора на отбора Георги Младенов се надява да помогне на ботевградския отбор в подкошието.
 

"Всички в отбора са здрави и очакват утрешния мач, единствения отсъстващ е Бойко Миленков," каза Младенов за BulgarianBasket.com. "Неговото възстановяване върви по програма, все още не може да стъпва на оперирания крак. На 9-и февруари има контролен преглед при д-р Тони Георгиев и тогава ще разберем повече. Всички останали пътуват за Самоков."
 

Освен него други отбори в А-1 се подсилиха с чужденци, но те нямат работни визи, за да играят веднага. Божо Барач и Мелвин Абрамс в Спартак Плевен, Джош Уошингтън в ЦСКА и Сантос Мартинез в Рилски спортист спазиха срока за картотекиране в БФБ, но все още нямат разрешение за работа у нас и няма да могат да вземат участие в утрешните двубои от първия кръг на вторият етап на А-1.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи