Черно море 2 и Славия ще играят в два поредни дни във Варна


Черно море 2 и Славия ще играят в два поредни дни във Варна
Черно море 2 играят два мача подред с/у Славия
02-02-2008 15:49

Черно море 2 и Славия ще играят два мача за два дни. В първата среща в неделя следобяд в 16.00 двата тима ще приключат участието си в мъжката А-2. Утре се играят срещите от последния кръг на А-2 след като мачовете бяха изместени с една седмица още в началото на годината. Този мач не променя по-никакъв начин участието на двата отбора във втората шестица на А-1. Напротив, Черно море 2 и Славия откриват на следващия ден в понеделник с нов мач помежду си втория етап от шампионата при мъжете, но в така наречената втора шестица. Втората среща е с начален час 17.00 на 4 февруари, а мястото на провеждане и на двете е Двореца на културата и спорта в морската столица.
 

Първият мач е със значение само за Черно море 2, тъй като при победа те ще спечелят първото място в групата. При тяхна загуба и победа на Алвина над Спартак МВР, то младите „моряци” ще завършат втори.
 

Втората среща пък ще е от по-голямо значение за Славия, тъй като участието на Черно море във втората шестица а само за престиж и трупане на опит за младите таланти. Дори да заемат едно от първите две места в крайното класиране, те няма да имат право на участие в плейофите на страната заради възможността да играят срещу първия отбор, който е в първата осмица.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи