Рилски спортист взе реванш срещу Славия


Рилски спортист взе реванш срещу Славия
Агнеса Дойчинова с нов дабъл дабъл
03-02-2008 20:21

Женският отбор на Рилски спортист взе реванш за загубата си от Славия преди две седмици и успя да победи като гост със 79-74 в първата си среща от втория етап на шампионата. Това обаче не стана без бой, въпреки, че те водеха през по-голяма част от времето. 
 

След първата четвърт момичетата на Иван Лепичев имаха 2 точки аванс, а на почивката разликата набъбна до плюс 9 в тяхна полза. Статуквото се запази след 30 минути игра и когато всички очакваха Рилски спортист да затвори мача, те се стъписаха и предадоха инициативата на Славия. Гостите вкараха едва 5 точки в последната част и след 40 минути игра имаше равенство на електронното табло (68-68).
 

В продължението Славия дори успя да поведе, но в крайна сметка Рилски спортист имаше по-голям късмет и грабна много ценна победа с крайното 79-74.
 

Агнеса Дойчинова направи 10-ти дабъл дабъл за този сезон от 13 изиграни срещи и завърши с 31 точки и 10 борби (5 в нападение). Съвсем очаквано тя бе играч на мача. Галина Станчева добави 13, а Христина Иванова 12 точки за победителките.
 

За Славия Лиляна Илиева завърши с 20 точки (2 тройки), а Ренета Дикова отбеляза 17 като резерва в срещата. 
 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СЛАВИЯ – РИЛСКИ СПОРТИСТ 
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА СЛАВИЯ 
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА РИЛСКИ СПОРТИСТ 
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В А-1 ЖЕНИ 
 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА В А-1


ТОП 10 НА КРЪГА 
 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А-1 ЖЕНИ (ПЪРВА ШЕСТИЦА) 
 

КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ В А-1 ЖЕНИ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи