Кемпа се завърна срещу „полицаите”


Кемпа се завърна срещу „полицаите”
Николай Балев не пропусна нито веднъж за 2 точки
03-02-2008 22:14

Алвина завърши победно участието си в първенството на А-2 след лека победа над Спартак МВР със 101-78. За четвърти път този сезон домакините постигнаха трицифрен резултат, а това бе 12-и успех за тях. С него те завършиха на второ място в групата след другия варненски тим (Черно море 2) и продължават участието си в А-1 (втора шестица). Те обаче няма да имат много време за почивка, тъй като още в четвъртък се изправят в първи мач от следващата фаза на шампионата на България. Съперник ще бъде Сливен, а мачът е предвиден в зала „Христо Борисов” във Варна.
 

Дебют с екипа на Алвина направи бившият национал Петър Петров – Кемпа. Той пказа, че не е забравил уменията си и за 26 минути като титуляр вкара 8 точки и грабна 9 борби за новия си тим.
 

Съотборникът му Николай Балев показа добрата си форма и бе най-добър в мача с 26 точки, като не пропусна нито една стрелба от близко и средно разстояние (11/11). 
 

За гостите Михаил Капитанов завърши с 25 точки (5 тройки), а Ивайло Василев добави 18, но при отчайваща стрелба (5/16 за 2 и 0/2 за 3 точки).
 
Полицаите” завършиха на трето място и също попаднаха във втората шестица на А-1. Те пък гостуват на Дунав 2007 в Русе в четвъртък. От тази група само първите два отбора се класират за плейофите. 
 
ПЪЛНА СТАТИТИСТИКА ОТ МАЧА АЛВИНА - СПАРТАК МВР
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА АЛВИНА

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА СПАРТАК МВР
 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В А-2 МЪЖЕ
 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА В А-2 МЪЖЕ
 

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ В А-2 МЪЖЕ 
 

КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ В А-2 МЪЖЕ 
 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи