Дунав Еконт без проблеми срещу Рилски Спортист


Дунав Еконт без проблеми срещу Рилски Спортист
Роксана Йорданова с 16 точки
10-02-2008 20:14

Отборът на Дунав Еконт спечели поредна безпроблемна победа в първенството на България. Този път жертва на русенки стана отборът на Рилски Спортист. В Самоков вторите в класирането надделяха с резултат 87-54.

Първата четвърт започна равностойно. Дунав водеше с малко, но не успя да вземе голяма преднина и така тя приключи при резултат 18-24.

Втората част състезателките на Дунав заздравиха защитата и това веднага оказа влияние. Домакините не успяваха да организират добре своите атаки, а за сметка на това с няколко добри нападения гостенките дръпнаха напред и на почивката вече си бяха осигурили аванс от 17 точки.

През второто полувреме нещата не изглеждаха различно. Дунав играеше доста по-добре и не даде никакъв шанс на Рилски Спортист. За сметка на това те увеличиха преднината си и през двете части и в края на двубоя достигна внушителните 33 точки.

Четири от титулярките на Дунав Еконт отбелязаха повече от десет точки. Най-резултатна бе Роксана Йорданова с 16, като добави и 7 асистенции. Анна Римпова и Светла Асенова пък отбелязаха по 14.

Лидерката на домакините Агнеса Дойчинова пък бе най-резултатна в двубоя като завърши с 25 точки.
 
ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА РИЛСКИ СПОРТИСТ - ДУНАВ ЕКОНТ
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА ДУНАВ ЕКОНТ
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА РИЛСКИ СПОРТИСТ

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В А-1 ЖЕНИ
 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА В А-1
 

ТОП 10 НА КРЪГА 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А-1 ЖЕНИ (ПЪРВА ШЕСТИЦА) 

КЛАСИРАНЕ ПО ДАБЪЛ ДАБЪЛ В А-1 ЖЕНИКоментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи