Тойота влиза в баскетбола


Тойота влиза в баскетбола
13-02-2008 21:58

Бира срещу автомобили ще бъде тазгодишната битка в HDI Mача на звездите на българския баскетбол. Един от най-активните спортни спонсори в България Тойота погледна и към оранжевата топка. Автомобилната компания ще бъде спонсор на единия отбор в HDI Mача на звездите, който ще се проведе на 8 март 2008 година в Арена Самоков. Съперник на Тойота ще бъде традиционният спонсор в мача Леденика. 
 

Тойота Балканс” ще подкрепи организацията на двубоя като даде името и цветовете си на отбора, воден от треньорите на ЦСКА Интерлоджик и Левски Росен Барчовски и Любомир Минчев. Наставниците на Лукойл Академик и Балкан Желко Лукаич и Георги Младенов ще бъдат начело на състава на Леденика.
 

Гласуването за избор на състави в HDI Mача на звездите продължава до 24 февруари 2008 година продължава на официалния сайт на проявата www.allstar2008.info. До момента са гласували 1500 фенове на играта с оранжевата топка.
 

Предварително потвърждение, че ще гостува на HDI Mача на звездите е дал и президентът на България Георги Първанов. Държавният глава се слави като голям почитател на баскетбола и  е приел специалната покана на кмета на Самоков Ангел Николов.
 

HDI Mача на звездите ще бъде официално откриване на Арена Самоков. Залата е с 2500 седящи места и е първата с такъв капацитет, която се открива в България в последните 20 години. Освен звездния мач, откриването ще бъде “гарнирано” и със спектакъл на трупата на Нешка Робева.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи