Дисциплинарната комисия наказа Тодор Ненов от Марица Кършиака


Дисциплинарната комисия наказа Тодор Ненов от Марица Кършиака
13-02-2008 17:08

Във връзка с инцидент, описан в доклад на Милуш Маринов, главен съдия на турнир за момичета от Междуобластното първенство на зона „Родопи”, от срещата Марица Кършиака - Академик, състояла се на 10.02.2008 г. в Пловдив и след запознаване с доклад на старши-съдията Стефан Колев, Дисциплинарната комисия реши:
 

На основание член 28 от Дисциплинарния правилник – за отправени обидни думи и заплахи към длъжностно лице по време на среща, наказва Тошко Ненов, Председател на БК „Марица Кършиака”, с глоба в размер на 50 лв.
 

На основание член 29 от Дисциплинарния правилник – за нарушаване на общоприетите норми на спортната етика, обществено и професионално поведение, наказва Тошко Ненов, Председател на БК „Марица Кършиака”, с глоба в размер на 200 лв.
 

На основание член 31.А от Дисциплинарния правилник – за саморазправа чрез употреба на физическа сила по време на среща срещу съдия на срещата, наказва Тошко Ненов, Председател на БК „Марица Кършиака”, с глоба в размер на 200 лв. и лишаване от длъжностни права за три срещи последователно от предстоящите прояви на БК.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи