Билетите от 4 и 5 лева за Лукойл Академик – Вентспилс


Билетите от 4 и 5 лева за Лукойл Академик – Вентспилс
Билетите за Лукойл-Вентспилс по 4 и 5 лева
16-02-2008 14:55

Билетите за първия мач от елиминационната фаза на турнира за купа УЛЕБ между Лукойл Академик и латвийския Вентспилс ще са в продажба от утре - неделя, 17 февруари, след 11.00 часа в зала "Универсиада". Във вторник от 19.30 часа двата тима ще премерят сили в среща от втория по сила турнир в Европа. Билетите от 5 лева ще осигуряват запазено място в сектора под ВИП ложата, а срещу 4 лева феновете на баскетбола ще имат достъп до останалата част от залата.
 
Във вторник новото попълнение на “студентите” – Харис Муезинович – ще изиграе своя първи мач за Лукойл Академик. Той ще дебютира с екип номер 6. От Муезинович се очаква да подсили отбора и да подпомогне класирането му напред в турнира за купа УЛЕБ.
 
Съперникът на Лукойл Академик от тази фаза на турнира - Вентспилс - ще пристигне в София в понеделник – 18-ти февруари, в 14.25 ч., с полет от Прага. Гостите ще проведат две тренировки в зала „Универсиада” – едната в понеделник вечерта, а втората – сутринта преди мача.
 
Еврофутбол ще продължи и този път с игрите с публиката по време на почивката. Отново ще има предизвикателство за позналите отбора победител след първото полувреме, като феновете ще трябва да бъдат точни от наказателната линия. При успех наградата ще е 200 лева. Голямата награда остава 10 000 лева, за този, който успее да вкара от центъра на игрището. Букмейкърската къща ще раздава и предметни награди.
 
Припомняме регламента за участие в играта на Еврофутбол: участието е напълно безплатно и само за пълнолетни лица. За целта при влизане в залата всеки зрител ще получи талон за участие, в който трябва да попълни своята прогноза за победителя от първото полувреме на срещата при предварително зададено предимство (хендикап) за единия отбор. Талоните се предават в подвижен пункт на букмейкърската къща пред входа на залата, като участникът получава част от талона с уникален номер, който трябва да съхранява до края на втората част. На полувремето на срещата, между всички познали победителя от първото полувреме, ще бъде изтеглен жребий, за определяне на 5 участника, които ще имат възможност да се състезават за голямата награда. Избраните участници ще имат право на два опита да вкарат топката в коша от наказателен удар. Тези, които успеят да вкарат топката в коша от наказателния удар, ще получат награда от по 200 лв. и ще имат право на опит да отбележат кош от центъра.
 
Ако само един участник вкара топката от центъра, той ще получи цялата сума от 10 000 лева. В случай, че повече участници отбележат кош от центъра, то те ще си разделят сумата от 10 000 лева. Всеки от участниците, който направи неуспешен опит да вкара топката от центъра, ще получи утешителна награда - баскетболна топка.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи