Радостина Димитрова се налага в Испания


Радостина Димитрова се налага в Испания
Радостина Димитрова
24-02-2008 10:59

Радостина Димитрова започва все повече да се налага като една от основните състезателки на испанския Виаонети Винарос.  Българката отбеляза 13 точки и хвана 7 борби за поредния успех на своя тим в испанска втора дивизия, този път над Лима Хорта със 68-60. Тя игра 30 минути и половина, въпреки, че влезе като резрва в срещата.

 

Нейната съотборничка Мария Цанкова игра по-малко и завърши с 2 точки и 1 борба. И двете преминаха в първенството на Испания преди началото на този сезон. Виаонети Винарос дели 3/4 място заедно с Фемени Сент Андрия като има 13 победи от 18 мача и почти сигурно ще играе в плейофите за влизане в първа испанска дивизия.
 

В другата група Гарбрапром Бембибре на Теодора Ангелова победи като гост Канал де Изабел с 88-55 и почти сигруно също ще участва в плейофите за виза за по-горната дивизия.
 

В същата група Арксил Комервия на Румяна Николовска и Сара Маринова загуби от Естудиантес със 63-80. Николовска игра 25 минути и завърши с 8 точки и 5 овладени топки.
 

В първа испанска женска дивизия Бургос на Теодора Петрова продължава да води битка за оцеляване. След загуба от Перфумериас Авенида като гост с 52-60 те разделят последните две места с Ман Филтер Сарагоса като имат само по 4 победи след 17 кръга. Петрова игра само 5 минути и не успя да се разпише.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи