Втора поредна победа за Сливен


Втора поредна победа за Сливен
Джеремая Босуел вкара 18 точки
24-02-2008 20:42

Отборът на Сливен записа втора победа във Втора А-1. В зала "Васил Левски" домакините надиграха без проблеми Славия с 82-65. Така те са на трето място в класирането, докато за белите това бе пето поредно поражение и то ги закотви на дъното.
 

Домакините като цяло си осигуриха победата още след първата част. В нея те бяха пълни господари на терена и не оставиха почти никакви шансове на гостите. Така Сливен закономерно водеше с 23-5 след първите десет минути.
 

През втората част гостите от София дадоха малки индикации, че ще опитат да променят нещо. Те опитаха да намалят разликата, но успяха да свалят едва четири точки и така изоставането им на полувремето бе цели 14.
 

След почивката играчите на Сливен отново вдигнаха оборотите, за да натрупат солиден аванс и да си осигурят спокойствие преди крачя. Домакините увеличиха аванса си на 23 точки преди последната част, в която играха малко по-отпуснато и това доведе до намаляване до 17 в края.
 

Четирима играчи на Сливен завършиха с двуцифрен точков актив. Джеремая Босуел бе най-резултатен с 18, а Димитър Георгиев и Радослав Колев добавиха по 13.
 

За Славия Любомир Жечев отбеляза 15, а Ивайло Константинов се отличи с 13. 
 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СЛИВЕН – СЛАВИЯ
 
ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В А-1 (ВТОРА ШЕСТИЦА) МЪЖЕ
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА СЛИВЕН
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА СЛАВИЯ
 
ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В А-1 (ВТОРА ШЕСТИЦА) МЪЖЕ
 
ОТБОРНА СТАТИСТИКА В А-1 (ВТОРА ШЕСТИЦА) МЪЖЕ


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи