Тони 7 с очакван успех срещу Раковски


Тони 7 с очакван успех срещу Раковски
Ели Младенова - най-добра за Тони 7
24-02-2008 22:08

Сливенският Тони 7 промени нулата от графата победи във втората четворка на женската А-1 след като записа убедителен успех по-рано днес с 80-43 над Раковски. Разликата в класите е голяма и този изход от двубоя се очакваше, но въпреки това момичетата на старши треньора Ивайло Христов подходиха много сериозно към двубоя и с респект към съперника.
 

Още след първата част домакините имаха преднина от 16 точки (20-4), която на почивката стана 19 (40-21). През второто полувреме момичетата от Тони 7 продължиха да играят агресивно в защита и увеличиха разликата до крайното плюс 37 в тяхна полза.
 

Отличи се Ели Младенова с 19 точки (3 тройки), 4 отнети топки и 3 борби. Мария Радойчева добави също толкова точки – 19 и овладя 8 отскочили от таблото топки въпреки, че игра само 21 минути.
 

Христов даде шанс за изява на всички състезателки в състава и те не го разочароваха. Отлчино като резерва се включи една от най-талантливите баскетболистки в сливенския клуб – Виктория Стойчева. За 18 минути тя вкара 7 точки, подаде 7 завършващи подавания и успя да „открадне” 8 топки от съперника. Освен нея Христов похвали и Деница Минчева (6 точки и 2 борби), но в същото време подчерта, че е доволен от старанието на всички останали.
 

За гостенките Александра Василева завърши с най-много отбелязани точки – 11.
 

Този мач бе един своебразен тест за Тони 7 преди гостуването на Черно море Одесос следващата неделя. След победата на НСА над варненки в днешния втори кръг става ясно, че борбата „студентките” са основен фаворит за първото място в тази втора група на А-1. Тимовете на Тони 7 и Черно море Одесос ще водят битка за второто място, което дава право на участие в тазгодишните плейофи на първенството при жените. 

 

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТОНИ 7 СЛИВЕН – РАКОВСКИ 

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА ТОНИ 7


ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА НА РАКОВСКИ 

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА В ЖЕНИ А-1 (ВТОРА ЧЕТВОРКА)  

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА В ЖЕНИ А-1 (ВТОРА ЧЕТВОРКА)  

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ЖЕНИ А-1 (ВТОРА ЧЕТВОРКА)


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи