Левски посреща Ямбол в последния мач от 25-и кръг на А-1


Левски посреща Ямбол в последния мач от 25-и кръг на А-1
Левски срeщу Ямбол днес в София (gong.bg)
25-02-2008 10:34 | levskibasket.com

Съставът на Левски посреща от 18.30 днес в зала „Триадица” Ямбол в последната среща от 25-ия кръг на А-1, казва клубния сайт на "сините". Мачът бе изместен за понеделник поради заетост на зала "Триадица", където „сините” играят домакинските си срещи. Евентуален успех ще затвърди второто място на отбора след като прекия съперник Балкан загуби още в петък от Лукойл Академик на собствен терен.

Ямбол показва възход в последните си срещи и даже имат серия от 2 поредни победи – над ЦСКА и Черно море Еврохолд. Добрите им игри обаче са предимно пред собствена публика, докато навън имат само две победи през този сезон. За последен път те победиха съседите от Сливен на 29 октомври 2007. Все пак в отбора им има няколко добри състезатели към които трябва да се подходи с нужния респект, защото в последната среща в София победата на Левски не дойде никак лесно.

Ямбол е на седмо място във временното класиране с 9 победи и 15 загуби, докато Левски ще гони днес 17-и успех в шампионата. Гостите нямат шанс да постигнат по-високо класиране за редовния сезон. По всяка вероятност ако няма изненади двата тима ще се срещнат и в четвъртфиналите на плейофите в края на април и началото на май.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи