Петър Аврамов: Мисля, че правим чудесно шоу


Петър Аврамов: Мисля, че правим чудесно шоу
Тонев, Аврамов и Николов (gong.bg)
25-02-2008 19:46 | gong.bg

Изпълнителният директор на генералния спонсор на мача на звездите HDI Застраховане Петър Аврамов заяви за Гонг, че любовта към баскетбола е причина за пореден път да подпомага проявата.
 

„Баскетбола е една действително красива игра. И разбира се желанието на нашето дружество е да помагаме на младите хора да спортуват, да се развиват. Доволни сме от сътрудничеството, добре партнираме и резултатите са налице. Мисля, че правим чудесно шоу”, добави Аврамов.
 

Новата зала в Самоков ще бъде открита на 8-ми март с Мача на звездите, на който се очаква да присъства и президентът на Република България Георги Първанов, като се предвижда и специален молебен.
 

„Спортната общественост в Самоков е много активна. Преди две години решихме да изградим тази зала. Цената първоначално бе 15, но сега отива към 16 милиона лева. Залата е многофункционална и тя е нашето НДК, ще я използваме освен за спорт и за културни прояви. Има условия за 15 вида спорт, специалистите казват, че могат да се провеждат европейски първенства в нея. На сто процента парите са общински, община Самоков увеличи през последните години своите приходи. Винаги сме отделяли значителни средства за спорт и затова самоковските отбори се представят по-добре. Не очакваме да получим приходи на този етап, сега нашата задача е с добър мениджмънт да стигнем резултат на приходи/разходи 0:0”, сподели кметът на Самоков Ангел Николов.
 

Шоуто ще бъде подгрявано от DJ Bony, Space Dunkers и балет „Фиоре”.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи