Контузия застрашава кариерата на Митко Хорозов


Контузия застрашава кариерата на Митко Хорозов
Димитър Хорозов
25-02-2008 21:39 | gong.bg

Контузия с неясен произход е на път да сложи край на кариерата на баскетболиста на Ямбол Димитър Хорозов. 25-годишната крило не е играло от месец октомври миналата година, заради силни болки в гърба. Въпреки непрекъснатите консултации с най-различни специалисти, лекарите все още не могат да помогнат на талантливия баскетболист. Пловдивчанинът, който е бивш младежки национал, бе един от лидерите на Ямбол, преди болките да започнат да му пречат да играе.
 

Новината, че по-големият от братя Хорозови обмисля да сложи край на кариерата си съобщи наставникът на Ямбол Иван Чолаков. Треньорът заяви за Гонг:„Не е добре. Ходи непрекъснато по разни лечители, но никой не знае какво му е.” На въпроса кога ще бъде възстановен, Чолаков каза: „Може и никога да не стане. Той ходи прегърбен и явно проблемът е много мъчителен. Ако продължава така, може и да се откаже. С него Ямбол щеше да изглежда по съвсем различен начин. Щяхме да се борим дори за място в четворката,” добави специалистът.
 

По-малкият брат на Митко, Мартин Хорозов, който игра в днешния мач срещу Левски, също потвърди, че състоянието на батко му е сериозно. Мартин обаче смята, че това няма да сложи край на кариерата на Димитър Хорозов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи