От петък пускат билетите за Лукойл Академик и Динамо Москва


От петък пускат билетите за Лукойл Академик и Динамо Москва
Лукойл Академик
06-03-2008 14:45

Билетите за мача между Лукойл Академик и Динамо Москва ще са в продажба от утре - петък, 7 март, след 11.00 часа в зала Универсиада. Ръководството на клуба взе решение да пусне в продажба билетите два дни по-рано от обичайното, за да могат любителите на баскетбола да имат време предварително да се снабдят с тях.
 

Цените на билетите ще са 5 и 4 лева, като всичките ще са с конкретно място в залата. Тези от 5 лева са за местата около ВИП-ложата, както и на малката трибуна, а тези от 4 лв. ще са на най-горните редове на голямата трибуна.
 

Първите 200 души, закупили билети за срещата, ще получат подарък – календар на Лукойл Академик.
 

За феновете Еврофутбол е приготвил още изненади, отделно от играта „10 000 лева за кош от центъра” – най-атрактивните агитки ще получат подарък – три тъпана. Сто броя тромби ще бъдат раздадени на произволни хора от публиката преди срещата, а всички присъстващи в залата ще получат "вдигащи шум" сувенири. За настоящата среща букмейкърската къща е предвидила по-висока награда за кош от наказателната линия - 500 лв. (до сега наградата беше 200 лв.) По покана на Еврофутбол, водещи на събитието ще бъдат Камен Алипиев, който ще изтегли жребия за печелившите участници в играта „10 000 лв. за кош от центъра” и ще проведе самата игра и DJ Теди Джорджо, който ще подгрява и ще раздаде предметни награди на публиката и специалните подаръци за най– атрактивните агитки.


Първата осминафинална среща от Купа УЛЕБ между Лукойл Академик и Динамо Москва е във вторник, 11-ти март, от 18.00 часа.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи