Роб Престън ще участва в конкурса по забивки


Роб Престън ще участва в конкурса по забивки
Престън в действие
07-03-2008 15:18 | Александър Сотиров

Ден след като бяха обявени участниците в конкурса по забивки, който ще е част от тазгодишния Мач на звездите в Самоков, стана ясно, че още един играч ще се включи в надпреварата.

Освен Перо Антич, Лавел Пейн и младока Владимир Николов, приза за забивач номер 1 ще бъде оспорван и от Роб Престън от състава на Левски. 25-годишния американец ще участва в състезанието за втора поредна година, с разликата, че през миналата година феновете го избраха и за самия мач.

Престън е на 25 години, висок е 206 сантиметра и това е втория му сезон с екипа на Левски. В 27 срещи от А-1 досега, Престън е започнал като титуляр в 11. Роб записва средно по 9.62 точки, 4.55 борби, 1.34 асистенции и 1.07 откраднати топки средно на мач. Преди два дни срещу ЦСКА изигра най-силния си мач този сезон, като за 23 минути като резерва наниза 15 точки, овладя 10 борби и открадна 7 топки. Възпитаникът на Акрън Юнивърсити не пропусна да покаже атлетизма си срещу червените, като заби с две ръце през двама от високите играчи на червените.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи