Динамо Москва пристигат с чартърен полет в понеделник


Динамо Москва пристигат с чартърен полет в понеделник
Стойков чака Динамо отново
07-03-2008 15:57

Делегацията на баскетболния Динамо Москва пристига с чартърен полет на летище София в 13.00 часа в понеделник – 10-ти март. Руският гранд ще срещне Лукойл Академик в първата от осминафиналните срещи от турнира за купа УЛЕБ във вторник – 11-ти март от 18.00 ч. в зала Универсиада. Реваншът е седмица по-късно в Москва.

Тридесет и трима души ще дойдат в София като част от делегацията на Динамо. От тях само двама са журналисти.
 

Гостите ще бъдат настанени традиционно в хотел Хилтън, а първата им тренировка на българска земя ще е от 19.30 часа в деня на пристигането им. В първите 15 минути медиите ще имат достъп до тренировката им. Преди Динамо, от 18.00 до 19.30 ч. в Универсиада ще се подготвя и българският шампион, като последните 15 минути от тяхната тренировка също ще са открити за медии.
 

Сутринта преди решаващата среща Динамо ще има още една тренировка – от 9 до 10 часа, а след тях за един час ще се подготвят и Лукойл Академик.
 

Осминафиналната среща между двата тима е от 18.00 часа, а руският гранд лети обратно за Москва веднага след края на срещата.
 

Билетите за самия мач вече са в продажба на касите в Универсиада, като първите 200, закупили билети, ще получат подарък - календар на Лукойл Академик. Еврофутбол ще раздава награди за най-атрактивна агитка – тъпани и тромби, а всички присъстващи в залата ще получат „вдигащи шум” сувенири.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи