Тодор Стойков - MVP на HDI мача на звездите


Тодор Стойков - MVP на HDI мача на звездите
Тодор Стойков с купата за MVP (gong.bg)
08-03-2008 23:28 | gong.bg

Капитанът на националния тим по баскетбол Тодор Стойков се пошегува, че следващата година ще трябва да се пусне и в конкурса за забивки на HDI Мача на звездите. Отборът на Стойков тази вечер – Тойота победи съперника си в Арена Самоков, а баскетболист Номер 1 на България за 2007 година заслужи приза за най-полезен играч в шоуто.
 

„Мога да кажа само хубави неща за двубоя и залата. Това е една невероятна зала и дано винаги да е пълна, както тази вечер. Опитахме се да направим шоу, дано да се е получило. В компанията на моите колеги и приятели се чувствах перфектно на терена”, сподели Тодор Стойков за Гонг, който не успя да защити титлата си в конкурса за стрелба от тройката. Явно ще трябва в турнира за забивки да се пусна догодина и може да се пенсионирам вече”, пошегува се лидерът на Лукойл Академик.
 

На въпрос дали националните ни състезатели са си подхвърляли реплики, че ги наблюдава новият национален селекционер Пини Гершон Стойков отговори: „Не сме коментирали, че Пини е в залата, но за нас е признание, че той присъства на такъв празник. Всички знаеха, няма какво да коментираме.”
 

Старши треньорът на националния ни тим Пини Гершон бе на трибуните, както бе обещал, но си тръгна преди края на двубоя, въпреки че се очакваше да връчи някоя от индивидуалните награди. Като минус в организацията на срещата може да бъде отчетено, че дикторът в залата не представи на феновете ексцентричния израелец, който пристигна специално за мача.


Утре Пини Гершон трябва да даде дългоочакваната пресконференция, на която да обяви имената на своите помощници начело на мъжкия ни отбор.


Коментари
winbet
ИНТЕРЕСНО ОТ МРЕЖАТА
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи