Светислав Пешич: Българите са тим с добър потенциал в нападение


Светислав Пешич: Българите са тим с добър потенциал в нападение
Светислав Пешич (gong.bg)
10-03-2008 23:06 | gong.bg

Руският гранд Динамо Москва направи първа тренировка на българска земя преди утрешния първи мач от осминафиналите за купа УЛЕБ. Воденият от Светислав Пешич тим пристигна по-късно в София, заради проблеми с мъглата над Москва.

 

„Имахме малко проблеми с мъглата в Москва. Вече всичко е ОК и се настанихме добре. Винаги се радвам като съм в София, защото аз съм от Пирот, което е от другата страна на границата. Тук се чувствам като у дома си”, коментира Пешич за Гонг преди заниманието на руснаците.

 

„Чака ни тежък мач и нас, и Лукойл. Българите са тим с добър потенциал в нападение и могат да се възползват от това, особено вкъщи. Прибавиха и Муезинович към състава, а това е добро попълнение. Нямаме други проблеми, освен липсата на достатъчно време”, каза още сръбският старши-треньор на Динамо Москва.

 

Оказа се, че Светислав Пешич не знае, че България и Сърбия са в една група за евроквалификациите, нито, че Пини Гершон е новият ни селекционер, и отсече: "Баскетболът е игра, в която никога нищо не се знае, но според мен за съжаление нямате шансове срещу нас."


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи