Светислав Пешич: Динамо е в София за победа


Светислав Пешич: Динамо е в София за победа
Пешич очаква лесен мач в София
11-03-2008 10:06

Старши терньорът на московския Динамо, Светислав Пешич, обеща пред журналисти в Русия, че в София отборът му непременно ще спечели.
„Длъжни сме да достигнем до „Финалните осем”. Отнасям се с уважение към българския клуб, но мисля, че въпроса за пътуването до Торино ще бъде решен още в първата среща. За съжаление все още има моменти, в които Динамо не показва стабилна игра. Често водим по време на мач с 15-20 точки, но позволяваме да ни догонят. Надявам се, че в двубоя срещу Лукойл Академик подобно нещо няма да се случи”.
 
На въпроса дали всички в отбора са здрави и готови за игра, сръбският специалист отговори: „Домеркант е с температура, но ще може да излезе на терена. Повече ме притеснява състоянието на Биков, който има травма в лявото коляно. Докторът се опитва да го възстанови в момента и се надявам, че Сергей ще участва в мача”.
 
В края на интервюто Пешич каза няколко думи за силните страни на българския отбор, като основно подчерта, че Академик неведнъж е доказвал как у дома може да преодолее който и да е съперник, но въпреки това смята, че неговият отбор е по-класният и ще продължи напред.
 

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи