Лукойл спира националите заради Тити


Лукойл спира националите заради Тити
Босът на Лукойл Академик Валентин Златев
11-03-2008 22:44 | gong.bg

Президентът на Лукойл Академик Валентин Златев заяви, че ще спре всички свои баскетболисти за националния отбор, ако Тити Папазов остане помощник на Пини Гершон.
 
„Проблемите, ако говорим за такива, са много. Успех е, че стигнахме до тук. Получи се един добър мач. Динамо е един много силен отбор, с по-дълга скамейка и с по-големи възможности и традиции”, сподели пред Гонг босът на „студентите”.
 
„Липсваше ни късметът и самочувствието. Докато спортните съоръжения са такива и първенството ни е такова, ще бъде по този начин. Аз съм изключително благодарен на публиката. Ние не сме се отчаяли и ще играем мъжки в Москва и ще направим каквото можем”, добави Златев.
 
„Развитието на баскетбола е отношение на цялото общество. Трябват ни добри треньори, които да обучават младите хора, а не както в момента правим Тити Папазов помощник-треньор в националния отбор. Той се упражнява навсякъде, където може”, коментира президентът на Лукойл Академик. „Сега ще се упражнява още веднъж в националния отбор и то като помощник. Моето мнение е ясно и категорично. В случая не говорим за шоу, а за спорта. Крайно време е да разбере, че призванието му не е треньор по баскетбол”, завърши Валентин Златев.
 

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи