Тити Папазов: Ще се откажа, ако Гершон поиска


Тити Папазов: Ще се откажа, ако Гершон поиска
Тити Папазов
11-03-2008 22:48 | gong.bg

Помощник-треньорът в мъжкия национален отбор по баскетбол Тити Папазов заяви, че ще напусне поста си само при положение, че старши треньорът Пини Гершон поиска това да стане.
 

„Искам да се намери един журналист да зададе въпроса защо. Върху Пини Гершон е имало голям натиск да не бъда негов помощник.”, сподели бившият треньор на Лукойл Академик за Гонг.
 

„Не знам защо е това нещо. Винаги съм се старал да давам най-доброто от себе си. Когато съм губил, винаги съм си признавал грешките. Не съм имал никакви пререкания с Валентин Златев и дори мога да твърдя, че той ми е помагал”, добави специалистът.
 

„Аз съм отговорен пред думата, която съм дал на Пини Гершон. Ако той ме помоли, бих се отказал. Единственият, който може да ме откаже, е този, който ме е поканил. Нямам представа защо баскетболистите на Лукойл няма да бъдат пуснати в националния отбор, ако аз съм там. Аз съм получил много неща от Златев. На мен лично ми е болно. Мисля, че има външна намеса, и е повлиял и изхода на мача”, завърши Тити Папазов.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи