Бивша сръбска звезда идва в София за промоция на камп


Бивша сръбска звезда идва в София за промоция на камп
Коцев и Алексиев с децата в Златибор
17-03-2008 13:10

По покана на БК Шампион 2006 в България пристигат представители на баскетболния камп Максима-Сърбия, водени от самия основател Мирослав Пецарски. Лично шефът на БК Шампион 2006 Лъчезар Коцев е поканил бившата сръбска звезда да гостува в София и да направи промоция на кампа в Златибор, с това, което предлага като условия и възможности неговата организация.

 

Пецарски е играл в такива известни клубове в Европа като Арис, Панатинайкос, Паниониос, Партизан,  Канту и Шоле. Също е член на националния тим на Югославия през 1987, 1988 и 1991 година. 210-сантиметровият бивш център е завършил колежа Марист в САЩ.

 

Във вторник, 18 март, от 12.30 в Пресклуб България, Пецарски, заедно с Коцев ще имат специална пресконференция с журналисти, треньори, състезатели и техните родители, както и с други спортни деятели в областта на баскетбола за подробности около същността на кампа, организиран в Златибор.

 

БК Шампион е официален представител на този популярен камп за България. Миналата година Лъчезар Коцев и Александър Алексиев от школата на клуба бяха завели през юли миналата година 30 от своите възпитаници, които в продължение на 10 дни имаха удоволствието да се обучават заедно със свои връстници от Босна и Херцеговина и Република Сръбска в един от най-популярните баскетболни кампове в Сърбия. Златибор разполага с прекрасни условия и затова е предпочитано място от доста отбори за предсезонна подготовка.

 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи