След модерна зала, Рилски спортист се сдоби и с уникален сайт


След модерна зала, Рилски спортист се сдоби и с уникален сайт
БК Рилски спортист вече има собствен сайт
17-03-2008 04:49

Седмица след като Рилски спортист се сдоби с най-модерната спортна зала в България – «Арена Самоков», клубът направи още една крачка към европейското си бъдеще. Баскетболната организация вече разполага и със собствена официална уеб-страница.

От днес Рилски спортист е в интернет пространството, като на адрес www.rilskibasket.com ще научавате всичко, което се случва с баскетболните формации във всички възрасти на Рилски спортист - Самоков.

Феновете на Рилски спортист вече ще могат по-лесно да намират информация за своите любимци и да са съпричастни с тях и със случващото се в клуба. Журналистите също могат да почерпят много интересни новини, тъй като именно тук първи ще излизат вестите от самоковския отбор. Специалният раздел със статистиката пък е готов да задоволи всеки маниак на тема цифри и данни.

Страницата е изработена в съответствие с всички нужди за един спортен клуб, с информация за всичко което се случва около баскетбола в град Самоков. Предстоящи срещи, последни резултати, календар за мъже и жени, мачове на живо, специални секции за подрастващите и раздробена статистика от всички мачове за жените и мъжете на клуба. Официален партньор е BulgarianBasket.com, като голяма част от базата данни на www.rilskibasket.com идва именно оттам, но информацията е изключително конкретизирана за клуба и дава ясна представа за добрата работа в развитието на баскетбола като спорт в община Самоков.

Засегнати са всички клубове на школата на клуба, като има богата информация от най-малките, отборите от десетгодишните момичета и момчета до най-големите – мъже и жени, със снимков материал за всички състезатели, треньори и ръководство.
Сайтът може да се похвали и с ред уникални неща като история на клуба, информация за града, както и за новата зала „Арена Самоков”.

Английската версия на сайта, както и множеството различни статистически компоненти, програми, резултати и новини го прави конкурентен на сайтовете на най-добрите баскетболни отбори в Европа и света.

В клуба имат големи амбиции за създаването на отбори, които в скоро време да играят роля и по европейските терени, а сайтът им www.rilskibasket.com несъмнено ги доближава към тази цел.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи