Деян Иванов: Догодина ще бъдем в плейофите


Деян Иванов: Догодина ще бъдем в плейофите
Деян Иванов иска да остане в Сплит
17-03-2008 13:10 | kosarka.hr

С победата си в предпоследния кръг от Адриатическата лига над Войводина с 88-82, КК Сплит игра за последен път пред собствена публика тази година, пред публика подкрепяща неизменно своя любим отбор. В събота вечер едно от най-скандираните имена бе на българина Деян Иванов, който бе в основата на успеха, завършвайки с 20 точки и 13 борби:
„Преди всички искам да благодаря на феновете, които бяха невероятни и ни подкрепяха през всичките 13 домакински мача. Доволен съм от представянето ни снощи и от факта, че постигнахме единадесетата ни победа. За тази година това е добре, но догодина ще бъдем в плейофите.”
 
Означава ли това, че планирате да останете в Сплит и следващия сезон?
„Много бих искал да остана. Чувствам се добре тук и смятам, че и следващата година ще бъде така и ще покажа още повече. Момчетата са страхотни, треньорът ни също. Работи се професионално и затова не виждам причина да искам да си тръгна.”
 
Не по-малко щастлив бе и треньорът Пикси Суботич, който след тежкия минал сезон, най-после видя малко светлина в края на тунела:
„Влязохме максимално мотивирани в този мач, който освен защита на националния рекорд, в точково отношение нямаше никакво значение. Не можахме цял мач да играем на върха на възможностите си, но в най-важните моменти момчетата показаха, че могат, и затова заслужават поздравления.”
 
Вашият състезател Деян Иванов спомена участие в плейофите догодина....
„Смятам, че всички можем да бъдем доволни от това, което постигнахме заедно. Тазгодишното ни представяне е една голяма крачка напред. В едно съм сигурен – няма да се задоволим с това и да спрем дотук.”
  

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи