Отвъд океана питат за “Червените ангели”


Отвъд океана питат за “Червените ангели”
Женският ЦСКА спечели три купи миналия сезон
18-03-2008 11:11

Фенове на ЦСКА от САЩ са попитали с какво могат да помогнат за възраждането на женския баскетболен отбор на клуба. Наскоро те са разбрали, че група ентусиасти, начело с треньора Георги Божков и бившия национал Станислав Станков, са се заели със задачата да възстановят женското направление в този спорт в червения клуб. Именно дамският ЦСКА, добил известност с името “Червените ангели”, е единственият клубен отбор в спортните игри, който е спечелил трофей в международно състезание в последните години. Точно преди 12 месеца воденият от Божков тим бе на върха в Адриатическата лига пред препълнената до краен предел столична зала “Универсиада”.

 

За възраждането на клуба вече е направено маркетинговото предложение към евентуални бъдещи спонсори и рекламодатели. За никого не е тайна, че марката ЦСКА е гаранция за успех, а тези, които се ангажират с клуба, ще получат изключителна популярност, а и с времето и възвръщаемост на своите средства. Основната задача, поставили си хората, които искат отново да има пълни зали на баскетболни мачове и феновете с червени шалчета да бъдат повече отколкото местата в зала “Универсиада”, е да възстановят и детската школа.

 

Сумата, която дадена фирма трябва да даде, за да стане основен рекламодател е по договорка, като естествено ще получи и много права. 50 000 евро пък са нужни за втори рекламодател, като при намирането на повече средства може да се направи и по-добра селекция и евентуално да се стигне и до участие в евротурнирите.

 

За контакти: 0888405250, 0878906063, 0896267866

 


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи