Владимир Боянов е кандидат за президент на БФБ


Владимир Боянов е кандидат за президент на БФБ
Владимир Боянов
26-03-2008 09:17 | gong.bg

Бившият президент на Лукoйл Академик Владимир Боянов заяви, че ще се кандидатира за президент на Българската федерация по баскетбол.

„Ще се кандидатирам за президент на Българската федерация по баскетбол. Аз се кандидатирам, за да свърша определена работа. Имам платформа, която съм я споделил с приятели’, сподели Боянов за Гонг.

„Говорил съм вече с хора и от баскетбола. Обикалям и баскетболните отбори, за да разясня каква е моята платформа. Какви са намеренията ми да работим заедно. Да се надяваме, че ще бъда избран. Преди два месеца се реших, но имахме джентълменско споразумение с господин Тонев да обявим нещата на Купата за България”, добави бившият баскетболист на „студентите”.
 

„Управителният съвет, ако приеме моите идеи ще ме подкрепят. Няма да се разсърдя на никой, ако не гласува за мен. Сигурно ще видят някой по-добър. Имам много добри проекти, които са реализирани, като Лукoйл Академик. Много хубаво ще бъде да има конкуренция и борба на идеи. Моите уважения към Симеон Варчев и към представителя на ЛукОйл Академик, който не го зная все още. Щях да се радвам да бяха аз техният представител, защото това е все едно твоето дете да не те подкрепя”, завърши Боянов.


Заместник-председателят на баскетболния Черно море Симеон Варчев, който е в опозиция на настоящата управа на федерацията заяви, че утре ще говори дали ще се кандидатира за президентския пост или ще подкрепи някой друг кандидат.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи