Освен нов треньор, Левски и с нова визия на официалния уебсайт


Освен нов треньор, Левски и с нова визия на официалния уебсайт
Новата визия на сайта
01-04-2008 18:03

Дни след като назначи нов треньор на мъжкия си тим, баскетболен клуб Левски вече има и нова визия на своя уебсайт - www.levskibasket.com. Организацията направи сериозна крачка и вече официалната страница изглежда по нов начин, съобразен с високите амбиции на клуба.

 

Засегнати са всички баскетболните формации във всички възрасти на клуба, като има богата информация от най-малките, отборите от десетгодишните момчета до най-големите – мъжкия представителен отбор. Детско-юношеската школа на Левски е между най-добрите в страната. Не случайно най-много състезатели в националния мъжки тим на България идват от Левски.

 

На специалния раздел със статистиката може да завидят и най-големите европейски грандове. Официален партньор разбира се е BulgarianBasket.com, като голяма част от базата данни идва оттам, но информацията е конкретизирана за клуба от най-малките до представителния мъжки отбор. Предстоящи срещи, последни резултати, календар за мъже и жени, мачове на живо, специални секции за подрастващите и раздробена статистика от всички мачове за мъжете на клуба.
 

Страницата разполага и с вариант на английски език като множеството различни статистически компоненти, програми, резултати и новини ще го направи интересен и за читателите извън нашата страна. Съвсем нормално и закономерно с оглед на амбициите на клуба да бъде сериозен фактор както преди не само у нас, но и в чужбина.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи