Жаклин Златанова: Искам да сменя малко обстановката


Жаклин Златанова: Искам да сменя малко обстановката
Жаклин Златанова (fibaeurope.com)
01-04-2008 20:28 | gong.bg

Една от най-големите надежди на родния баскетбол Жаклин Златанова призна пред Гонг, че мисли за смяна на клуба следващия сезон. В момента тя все още играе за френския Тарб, където премина преди няколко години. Отборът се класира на осминфинал във втория по сила турнир на ФИБА, но бе елиминиран и сезона не се развива според очакванията за един от най-успешните клубове във Франция в последно време.
 

„Започнахме с доста загуби в началото. Сменихме трима треньори. Целта ни беше Топ 4, а сега сме в средата на класирането, а ние не очаквахме това. Сезонът е разочароващ. В последните няколко мача бихме и може да стигнем до 7-ма място максимум. Чувствам се добре тук. Въпреки, че е малък град, но имам доста приятели и познати. Успях да се приспособя. Харесва ми, но мисля, че е време за промяна. Искам да сменя малко обстановката”, споделя Златанова за Гонг от Франция.


По повод новите си мениджъри дъщерята на легендата на българския баскетбол Красимира Банова казва:
„В днешно време е важно един спортист да има добра агенция зад гърба си. Мисля, че „Интерперформансис” може да ми помогне. Препоръчаха ми я и аз им се доверих. Мисля, че няма да има проблем в нашата обща работа.”


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи