Юлиан Аладжов: Важно е да стоим здраво на земята


Юлиан Аладжов: Важно е да стоим здраво на земята
Юлиан Аладжов
02-04-2008 22:47

Старши треньорът на Левски Юлиан Аладжов:
„Играхме много добре в защита и това ни помогна да спечелим мача. Домакините се опитваха да играят повече на пробиви, а отдалеч вкараха епизодични стрелби. Основното ни оръжие освен добрата игра в защита бе и бързата атака. Но имаме такъв състав, че можем да сменяме играчите и да поддържаме високо темпо през цялото време.

Съдийството бе в рамките на нормалното.

Всички баскетболисти се включиха много добре. Радионов и Великов водеха добре срещата през цялото време, силно играха и Златин Георгиев и Славейков. Доволен съм и от Веселинов и Престън, въпреки че последния има много резерви. Много силен мач на Торо. Общо взето всички се включиха много добре.
Не можах да използвам много Ники Върбанов, но така се стекоха събитията на терена, че не му позволиха да играе повече. През голяма част от второто полувреме те използваха ниска петица и това ни принуди дори да играем без Торо през по-голяма част от времето. Иначе адски много разчитам на Върбанов, но също си зависи и от самия него.

Тази победа ще махне част от напрежението, което от няколко дни е върху нас. Но не бива да се заблуждаваме от високата победа. Трябва да стоим здраво на земята. Ще работим в следващите два дни преди мача с Балкан точно върху това. ”


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи