Симеон Варчев: Кандидатурата ни ще бъде колективно действие


Симеон Варчев: Кандидатурата ни ще бъде колективно действие
Симеон Варчев
03-04-2008 13:09 | gong.bg

„На този етап всичко е възможно”, заяви заместник-председателя на баскетболния Черно море Симеон Варчев за Гонг на въпроса дали има вариант да бъде издигната кандидатурата за президент на федреациата по баскетбол на някой от двамата бизнесмени Михаил Михов или Асен Христов.
 

Общото събрание ще се проведе на 17 април, а досегашния президент на БФБ Атанас Тонев обяви, че няма да се кандидатира отново. Засега е известна единствено кандидатурата на Владимир Боянов.

 
„Имам позиция, но тя не може да бъде моя самостоятелна. Още не сме изяснили обща позиция. В средата на другата седмица ще има повече яснота. Първо аз не съм си издигал кандидатурата и второ Лукойл Академик не са я отказали, защото няма какво да отказват или подкрепят нещо, което не е осъществено. По тази тема ще говоря в средата на другата седмица, защото ако кажа нещо ще се изтълкува не по най-добрия начин. Ще бъде колективно действие, а не сега да казвам едно, а след два дни –друго. Имахме разговори и мисля, че ще бъдем заедно в бъдещата кампания.” сподели още Варчев пред Гонг.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи