Момчетата на Овергаз и Тигър Ямбол играят две контроли


Момчетата на Овергаз и Тигър Ямбол играят две контроли
04-04-2008 13:45

Момчетата на Овергаз до 14 години, водени от Янко Янчев срещат днес и утре връстниците си от Тигър Ямбол в две контролни срещи в столичната зала „Българска армия”. Първият мач е днес от 17.30, а утре от 11.00. Гостите от Ямбол ще бъдат подсилени с няколко състезатели от кадетския отбор на клуба.
 

Тези срещи са част от подготовката на тима преди решаващите срещи от втория етап на междуобластното първенство в регион Витоша. Амбициите на старши треньора на отбора Янко Янчев са да стане пръв в региона след като през първия дял от шампионата допусна само една загуба от Лукойл Академик. Малките „студенти” пък завършиха без загубен мач, а двата тима играят помежду си на 13 април. До края на втория етап от първенството в регион Витоша остават 4 кръга.
 

Момчетата на Тигър Ямбол също се представят отлично, но в своя регион Загоре. От досегашните 6 срещи те са спечелили всичките и нямат допсуаната загуба този сезон. По ирония на съдбата тимът от Ямбол се води също от Янчев, но неговото име е Здравко. Той е един от основните хора в клуба от неговото създаване.
 

Отборите на Овергаз (14) и Тигър Ямбол (14) ще играят основна роля във финалите по-късно през годината, а сега ще премерят сили и преценят на какво ниво е подготовката им към настоящия момент.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи