И женският Тони 7 влезе в интернет пространството


И женският Тони 7 влезе в интернет пространството
Тони 7 влезе в интернет пространството
09-04-2008 11:50

Женският тим на Тони 7 стана поредния клуб, сдобил се с официален сайт в интернет пространството. На адрес www.tony7.net ще се научава всичко за всички възрасти в клуба като има специални секции за подрастващите и раздробена статистика от всички мачове за представителния тим. 
 

Клубът работи отлично във всички формации и дейността на човека-оркестър в него Ивайло Христов започва да дава много добри резултати. Кадетският тим е един от най-добрите в страната, а две от неговитете състезателки Виктория Стойчева и Радостина Рашева са включени и в националната гарнитура за тази възраст.

 

Подобно и на другите сайтове от мрежата, свързана с BulgarianBasket.com има разнообразна информация за предстоящите срещи, последни резултати, календар за жени и всички подрастващи, мачове на живо, както и специални секции за град Сливен и историята на клуба.
 

И тази страница на Тони 7 разполага с вариант на английски език което ще популяризира женския баскетбол в град Сливен извън нашата страна. С оглед на амбициите на клуба да развива спорта, да дава продукти, които да стигат до ниво-национални отбори и в скоро време да бъдат сериозен фактор в баскетбола у нас.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи