Дейвид Андерсен: Не е никаква изненада, че спечелихме


Дейвид Андерсен: Не е никаква изненада, че спечелихме
ЦСКА отново на върха (EFE)
05-05-2008 02:48

Дейвид Андерсен:
„Чувствам се великолепно. Това е истината, да спечелиш Евролигата. Това е за всички, които ме обичат: моето семейство, моите приятели и разбира се за всички в ЦСКА Москва. Значи много за мен и сега е време да празнуваме. Контролирахме мача, заиграхме по-добре в нападение и затегнахме защитата. Играхме добре като колектив. Имаме великолепен отбор, който работи заедно и също сме добри приятели извън игрището. Не е никаква изненада, че спечелихме. Винаги вярвахме и сега ни се отплати.” 
 
Трейджън Лангдон:
Спечелил съм много награди, но това чувство сега е фантастично. Титлата в Евролигата значи много повече от всичко в моя спортен живот. Затова работихме здраво по време на целия сезон. Най-важното неще е, че отбора спечели и няма значение колко точки съм вкарал – 4 или 20. Както казах, труднихме се доста и като връх на всичко спечелихме – невероятно.” 

Дж. Ар. Холдън:
„Казах преди, че защитата е в основата на титлите. Борхме се като едно цяло. Позволихме им да се върнат в третата част, но ние просто играхме много добре. Всички мои съотборници се раздадоха през цялата година. И сега заслужено спечелихме.Много съм щастлив за треньора и неговото семейство. Той ни вярваше през целия сезон. Той остава още една година и ние спечелихме трофея. Не можеш да желаеш повече от това.”   

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи