Асен Великов: Проспахме първите две срещи и това се оказа фатално


Асен Великов: Проспахме първите две срещи и това се оказа фатално
Асен Великов (Gong.bg)
10-05-2008 08:42 | Gong.bg

Плеймейкърът на баскетболния Левски Асен Великов коментира след отпадането на тима му от Балкан, че от решаващо значение в сблъсъка са оказали предишните две срещи между двата съперника, които отново бяха спечелени от ботевградчани.
 

Така след 3:0 победи в серията Балкан намери място на финала, където ще се изправи срещу Лукойл Академик.
 

„Не мисля, че съм изиграл най-силния си мач. Може би играх добре, но накрая допуснах глупава грешка, стреляйки от тройката. Трябваше да задържа. Не се гордея, че най-добрия ми мач е последен. Проспахме предишните две срещи и това се оказа фатално”, коментира Великов за Гонг.
 

„Всички момчета в отбора искахме да покажем, че мачовете, които изиграхме в София бяха моментно състояние. Може би не бяхме готови за първите срещи от гледна точка на мотивация и настройка на игра. Не показахме този хъс, който имахме днес. Бяхме много пренавити и не играхме нашата си игра”, продължи най-добрият баскетболист на Левски.

 
„Може би фатална се оказа липсата на Златин Георгиев. Цял сезон сме свикнали да разчитаме на Златин и Станислав по крилата. Видя се, че без него младите момчета не са готови”, каза още Великов.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи