Хюстън освободи Латаша Байерс ден преди началото на сезона в WNBA


Хюстън освободи Латаша Байерс ден преди началото на сезона в WNBA
Латаша Байерс
18-05-2008 10:59

Латаша Байерс бе освободена от Хюстън Кометс ден преди началото на сезона в WNBA. Бившата състезателка на ЦСКА изкара предсезонната си подготовка с отбора на Хюстън и дори участва в два от трите подготвителни мача. Тя дори започна в стартовата петица в тях и бе лидер на тима в категорията за овладени топки. За съжаление треньорското ръководство взе решение да се раздели с ексцентричната си състезателка вчера, ден преди старта на тазгодишния шампионат.  
 
Байерс, която пристигна в ЦСКА по средата на миналия сезон бе с основна заслуга за спечелване на трите купи от „червените ангели”. Както е известно, те триумфираха в Адриатическата лига, шампионата на България и купата на страната. За съжаление на българските фенове отборът се разпадна още след първата си година от своето съществуване.  
 
Сезона в женския вариант на NBA стартира през изминалата нощ, а Хюстън Кометс загубиха като гости на Детройт Шок със 66-85. В друга интересна среща Лос Анджелис Спаркс победи като гост Финикс Меркюри с 99-94 след блестящ дебют в лигата на Кандис Паркър, вкарала 34 точки.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи