Тони 7 преговаря с три канадки за привличането им


Тони 7 преговаря с три канадки за привличането им
Христов с трите канадки
25-05-2008 10:44

Отборът на Тони 7 е в преговори за привличането на три канадки от тазгодишния женски вариант на „Атлети в действие”, които проведоха серия от мачове у нас през последните две седмици.

 

Президентът на клуба и старши треньор Ивайло Христов е проявил сериозен интерес към Мишел Андерсън, Емили Рос и Емили Доусън.
 

Андерсън е на 24 години, играе на позиция 4-5 и е висока 190 сантиметра. Рос е крило, на 22 години и висока 179 сантиметра, докато Доусън е повече с организаторски функции. Тя е на 19 години, висока 177 сантиметра и проявява също и реализаторски качества
 

Преговорите с трите канадки са в напреднала фаза, а хубавото е, че те също са харесали Сливен и имат желание да се присъединят към отбора. Момичетата от канадската версия на  "Атлети в Действие" поддържат контакт с БК Тони 7 вече година и са в много добри взаимоотношения.
 

След като завърши шампионата ръководството на отбора ще подпише договори с момичетата, с които има предварителни разговори за присъеденяването им в сливенския отбор от новото първенство. Амбициите на клуба са да расте с всяка изминала година и да става все по-сериозен фактор в първенството на страната при дамите.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи