„Атлети в действие” ще играят с 6 елитни мъжки тима за една седмица


„Атлети в действие” ще играят с 6 елитни мъжки тима за една седмица
25-05-2008 19:01

Състезателите от програмата „Атлети в действие” ще изиграят няколко контролни срещи в страната през следващата седмица.
 

Отборът пристига в България благодарение на Лоурънс Шарет, играч на Сливен в момента, но в страната ни от няколко години и част от програмата. 
 

Във вторник, 27 май те ще гостуват в Ямбол и ще играят с местния тим от 18.00 часа в зала Диана. На другия ден, 28 май „Атлети в действие” ще срещне друг отбор от мъжката А-1, този на Сливен в зала „Васил Левски” в града. Началото и на втория мач е 18.00 часа.
 

Оттам американците ще пътуват до Ботевград, където в четвъртък, 29 май ще играят с Балкан, а на 30 май пък съперник ще им бъде ЦСКА в зала „Триадица” в София от 17.00 часа. Същит ден в залата на стадион „Българска армия” от 10 до 13 часа ще проведат семинар за треньори, като ще изнесат няколко лекции с баскетболна тематика.
 

В последния ден от тази поредица от мачове с представителни мъжки отбори от нашата А-1  „Атлети в действие” ще играят две срещи. Това ще бъде в събота, 31 май, когато съперници ще бъдат първо Левски в зала „Триадица” от 10.00, а по-късно пътуват до Плевен и мач срещу местния Спартак от 17.00 в зала „Балканстрой”.
 

След престоя в България, отборът на „Атлети в действие” заминава за Чехия за подобен род срещи с тимове там от 1 до 8 юни.


Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи