Овергаз спечели група А на кадетските финали


Овергаз спечели група А на кадетските финали
Кадетите на Овергаз на полуфинал
27-05-2008 23:25

Отборът на Овергаз спечели един кръг преди края предварителната група А от финалите за кадети в град Варна. Днес момчетата на Ивайло Равуцов победиха Доростол със 75-57 и единствени засега в тази група продължават без загуба и след четвъртия ден от надпреварата. Втори пореден дабъл дабъл направи Венцислав Мануилов, завършил с 16 точки и 12 борби. В този мач обаче Иво Захра вкара най-много за победителите – 19 точки, а Андреан Атанасов за Доростол завърши с 20, най-много в срещата.
 
Овергаз вече знае и съперника си на полуфинала в четвъртък – това е отбора на домакините от Черно море Е-он, които ще завършат на второ място в другата група Б, освен ако не стане чудо и Лукойл Академик загуби от Сити Юнивърсити.
 
Преди последния ден всичките останали 5 отбора имат шанс за класиране във финалната четворка. Утрешните мачове ще определят кой отбор ще стане втори в група А и ще играе с победителя в група Б - Лукойл Академик. Също така ще разберем кои два отбора ще завършат на 3 и 4 място и ще продължат в борбата от 5-8 място, както и кои два отбора ще завършат на последните две места и ще си тръгнат от турнира преждевременно.
 
В добра позиция е отборът на Шампион 2006, който днес разгроми Видабаскет със 75-45. След като постиган вчера първа победа над Балкан, днес видинчани не успяха да повторят същата игра и изиграха най-слабия си мач от началото на първенството. Шампион 2006 на Лъчезар Коцев си оплете кошницата още през първото полувреме, когато направи разлика от 36-18 в своя полза.
 
В другата среща за деня от тази група Балкан се разправи със Сливен и вече има 2 победи от 4 мача. Пламен Дончев отбеляза 33 точки за победата на ботевградския тим с 90-72. Не стигнаха за отбора на Сливен 27-е точки и 15-е борби на Мирослав Стоянов.    
 
В утрешния ден играят Видабаскет с Доростол, Сливен и Шампион 2006, а най-трудна е задачата на Балкан, които срещат непобеденият отбор на Овергаз.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

КЛАСИРАНЕ

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА

ОТБОРНА СТАТИСТИКА

ОБЩА ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА
 
ОБЩА ОТБОРНА СТАТИСТИКА 
 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи