Чистка в Спартак, четирима изгоряха


Чистка в Спартак, четирима изгоряха
Спартак освободи чужденците
29-05-2008 11:40 | Меридиан Мач

Слабият сезон, който Спартак направи, доведе и до първите жертви в клуба, казва в днешния си брой Меридиан Мач. Ръководството на плевенчани се раздели с четирима от своите чужденци, които определено бяха разочарованието на трансферния пазар.
 
Владимир Йоич, Божо Барач, Александър Калан и Мелвин Абрамс вече не са част от отбора, след като техните договори не бяха подновени. Старши-треньорът Дарин Великов е останал крайно недоволен от тяхната игра и още преди третия, решителен мач за бронзовите медали с Левски им е обявил, че няма да разчита на тях през новия сезон. В близките дни отборът може да се раздели и с други състезатели, които не са оправдали доверието на наставника.

В същото време Великов вече е набелязал четири имена за новия сезон. Сред тях три са на български играчи, а четвъртият е европеец, който е бил наблюдаван на видеозаписи. „Родните състезатели са млади и перспективни. Именно това ще бъде политиката на Спартак за новия сезон. Приоритет стават българските момчета, като ще имаме най-много две попълнения от чужбина. Селекцията трябва да приключи навреме, за да можем да проведем нормална подготовка“, коментира ситуацията Дарин Великов.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи