Петър Георгиев: Едва ли днес има по-щастлив човек от мен


Петър Георгиев: Едва ли днес има по-щастлив човек от мен
Петър Георгиев
08-06-2008 21:55

Президентът на Рилски спортист Петър Георгиев:
„Чувствам се страхотно. Нямам думи да обясня колко съм щастлив. Такъв успех незнам да е имало скоро. Видя се, че след 15 години труд, който бе започнал Бог да го прости Кирил Семов даде резултат. Това не може да стане за година, две, а с продължителен и упорит труд.
Много се радвам, че това стана на чужд терен. Ако бяхме спечелили в Самоков, всички щяха да кажат, че сме първи заради домакинството. Исках да видя колко струваме и дали можем да спечелим на техен терен. Спечелихме, а играхме срещу всички и затова титлата сега е много по-сладка. Щастлив съм, едва ли днес има по-щастлив човек от мен. И за девойките, и за юношите това е много голям успех. Апетита идва с яденето, надявам се и други наши възрасти да донесат медали за клуба тази година.
Очаквам най-малко 5 момчета от този отбор да играе догодина в мъжкия тим, ще разчитаме повече на местни кадри. Както казах, може да става бавно, но пък е много по-сладко. За 1 година лесно се вадят пари и се прави отбор за медали, но за 15 години това е далеч по-трудно. В петък събираме всички момчета и момичета и ще отпразнуваме титлата.”

Коментари
winbet
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи