Желко Лукаич призна: „Имам предложения, но на първо място е Лукoйл“


Желко Лукаич призна: „Имам предложения, но на първо място е Лукoйл“
12-06-2008 15:58 | Меридиан Мач

Старши-треньорът на ЛукОйл-Академик Желко Лукаич призна пред „Меридиан Мач“, че има предложения да поеме други отбори от новия сезон. Той не потвърди информацията, че става въпрос за руския Сургут, но бе категоричен, че на първо място пред него стои българският шампион.
 
„Знам, че в България се пишат най-различни неща за мен. Това бе така още когато водех отбора. Не разбирам защо някои хора постоянно нападат Лукoйл-Академик. С мен никой не е разговарял и в същото време се тиражират информации, че си тръгвам или че оставам. Истината е, че имам предложения. Нямам намерение да го крия. На първо място обаче стои Лукoйл-Академик. В момента съм в Босна и гледам финалите на първенството. В близките два-три дни най-вероятно ще се върна в България, за да разговаряме с директора Везенков. Това трябваше да стане миналата седмица, но тогава той беше в Кипър, а след това във Варна и нямаше как. Аз имам отговорности към Лукoйл и първо искам да чуя тяхното предложение“, коментира ситуацията около оставането си при „студентите“ Лукаич.
 
В същото време от Сургут не потвърдиха, но и не отрекоха информацията на „Меридиан Мач“. „Името на Лукаич ни е известно. На този етап обаче нищо не мога да кажа повече. Не мога да говоря по този въпрос“, коментираха от руския клуб.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи