Лукойл Академик и Лукаич сядат на масата за преговори


Лукойл Академик и Лукаич сядат на масата за преговори
Желко Лукаич ще преговаря с Лукойл
16-06-2008 15:34 | Меридиан Мач

Дългоочакваната среща между ръководството на ЛукОйл-Академик и сръбския специалист Желко Лукаич ще се проведе до средата на седмицата. Изпълнителният директор на „студентите“ Сашо Везенков се е чул с наставника по телефона и двамата трябва да седнат на масата на преговори утре или в сряда. До този момент разговорите между тях винаги се отлагаха, след като първо Лукаич замина на почивка в родината си, а след това Везенков имаше ангажименти с школата на тима във Варна. Там той наблюдаваше мачовете на младшата и старшата възраст на ЛукОйл.
 
„Чухме се по телефона. В близките дни ще се срещнем и ще обсъдим как стоят нещата“, коментира изпълнителният директор на шампионите ни. От ръководството на „студентите“ неведнъж са заявявали, че държат сръбският специалист да води отбора и през новия сезон. Дори президентът на тима Валентин Златев бе коментирал пред „Меридиан Мач“, че бъдещето на Лукаич в ЛукОйл изобщо не подлежи на въпрос.
 
Лукаич има оферти и от други отбори, но и той призна, че първо ще изслуша предложението на шампионите и едва след това ще мисли по други предложения. „На първо място е ЛукОйл-Академик. Аз съм коректен човек и първо трябва да говоря с ръководството на този клуб“, категоричен бе Лукаич.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи