Перо Антич в лятната лига на НБА в Орландо или Солт Лейк Сити


Перо Антич в лятната лига на НБА в Орландо или Солт Лейк Сити
Перо Антич
16-06-2008 22:14 | Gong.bg

Възможността, който почти сигурно ще се открие пред направилия силен сезон с екипа на Лукойл Академик македонец Перо Антич да се изяви в Лятната лига на НБА, разбуни духовете в родината му.

Медиите в Македония подеха новината за пътуването на баскетболиста oтвъд oкеана и вече прогнозират в каква посока ще се отправи.

„Нова Македония” пише днес, че Антич ще се появи на Лятната лига в Орландо или в Солт Лейк Сити, защото конкуренцията в двата града е по-малка, което автоматично значи и по-голям шанс за македонецът да блесне пред евентуалните си работодатели.

Най-силна е Лятната лига в Лас Вегас, която ще се проведе от 11 до 20 юли. Там обаче се очаква да бъде българският национал Филип Виденов с екипа на Ню Орлиънс Хорнетс.

Най-реалната дестинация за Перо Антич в Европа пък е Ефес Пилзен, пак според македонския всекидневник. Турският клуб проявявал сериозен интерес към македонския баскетболист и не би било проблем да плати и до половин милион долара за подписа на Антич, който има договор с българския шампион Лукойл Академик.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи