Овергаз, Буба баскет и Светкавица на полуфинал при 12-годишните


Овергаз, Буба баскет и Светкавица на полуфинал при 12-годишните
Буба баскет победи Рилски спортист
20-06-2008 23:15

След изиграването на срещите от втория ден на финалите за момчета до 12 години станаха известни първите три полуфиналистa. Това са отборите на Овергаз, Буба баскет и Светкавица Търговище. В утрешния последен кръг от двете предварителни групи срещата между Балкан Ботевград и Доростол Силистра ще определи последния полуфиналист.
 
Само два са отборите без загуба досега – Овергаз и Светкавица, а други два все още не познават вкуса на победата – Лукойл Академик и Хебър Пазарджик. В двете зали на стадионите „Българска армия” и „Васил Левски” вече се изиграха 24 мача, които предложиха доста емоции, а тепърва предстоят битките за разпределение на медалите. Малките баскетболисти влагат доста старание и желание за успех, но винаги накрая, освен победители, има и победени. Прави впечатление добрата работа в школи, които нямат мъжки представителни отбори, като Търговище и Силистра. Освен тях, добра работа е свършена и в Овергаз, Делфин, Буба баскет и Шампион, също работещи само с подрастващи. Tрадиционно добри са и отборите от школите на Черно море, Рилски спортист и Балкан.
 
След изиграването на срещите от последния кръг в групите утре сутринта ще станат известни двойките за започващата следобяд втора фаза, на пряка елиминация. Финалните двубои ще се играят в неделя сутрин, като залата на „Българска армия” ще приеме мачовете за места от 1-во до 6-о, а „Васил Левски” от 7-о до 12-о.

Група А
 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ


Група B
 
ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ


ВРЕМЕННИ КЛАСИРАНИЯ В ДВЕТЕ ГРУПИ

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи