Черно море и България до 20 години играят контрола в Русе


Черно море и България до 20 години играят контрола в Русе
Макинтош ще се пробва в Черно море вторник в Русе
23-06-2008 22:55

Новите състезатели, които са на проби в Евроинс-Черно море ще бъдат наблюдавани от ръководството на варненци в контролна среща утре (вторник) в Русе. Съперник ще бъде националния тим на България до 20 години, който на път за приятелски турнир в Румъния ще спре в северния град за тази контрола. Началния час е 17.30, а мястото зала „Дунав”.
 
По-рано днес на тренировката на Черно море се появи единия от двамата американци – центърът Дейвид  Бъргхофър. Другият янки, гардът Кори Макинтош пристигна по-късно в морската столица и не успя да вземе участие в заниманието. Освен Бъргхофер, на тренировката днес присъства и сръбското крило Желко Божович. За разлика от двамата американци и сърбина на този етап отпадат по-различни причини пробите на македонските състезатели.
 
Евроинс-Черно море пътува утре за Русе в състав Макинтош, Бъргхофер, Божович, Пламен Алексиев, Атанас Пенев, Иван Николов, Николай Балев и Константин Колев под ръководството на новия старши треньор на тима Даниел Димитров.
 
Националният отбор на България до 20 години е воден от Иван Чолаков и му предстои участие на Евробаскет 2009, дивизия А в Рига в началото на август. Нашите са в предварителна група с Латвия, Черна Гора и Испания.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи