Перо Антич с номер 42, дебютира срещу Ню Джърси Нетс


Перо Антич с номер 42, дебютира срещу Ню Джърси Нетс
Перо излиза срещу Нетс в понеделник
04-07-2008 16:53

Един от най-добрите играчи на Лукойл Академик от миналия сезон Перо Антич ще дебютира в понеделник с номер 42 за Орландо Меджик в една от летните лиги на НБА – Орландо Про. „Магьосниците” се изправят срещу Ню Джърси Нетс в последния мач от програмата на първия ден на лигата в Орландо. Преди тях ще има други два мача, Индиана Пейсърс–Суперсоникс и Чикаго Булс-Маями Хийт. Мачовете ще се играят в продължение на 5 дни в тренировъчната зала на RDV Спортсплекс, където Орландо Меджик по принцип водят подготовка. Всички срещи ще бъдат затворени за фенове и на тях ще може да присъстват само представители на медии и мениджъри.
 

В Орландо Про лятната лига участие ще вземат още трима от първите четири изобра на тазгодишния драфт на НБА - Дерик Роуз от Чикаго Булс, Майкъл Бийзли от Маями Хийт и Ръсел Уестбрук от Сиатъл Суперсоникс.
 
Старши треньорът на Орландо Меджик Стан Ван Гънди с помощници Патрик Юинг, Брендън Малоун, Стив Клифорд и Боб Бейър ще водят тима по време на срещите идната седмица.
 
Антич е един от малкото европейци, които ще играят в лигата в Орландо. От изявите ми в тази лига зависи и неговото бъдеще. Въпреки, че има договор с Лукойл Академик за още един сезон, Антич е обект на интерес от няколко европейски клуба.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи