Веско Георгиев също премина в Спартак Плевен


Веско Георгиев също премина в Спартак Плевен
Веселин Георгиев
05-07-2008 09:52 | Позвънете Новини

Спартак Плевен си осигури услугите на втори баскетболист на Евроинс-Черно море след Владимир Маринов-Елвиса. Това е талантът Веселин Георгиев, който е юноша на варненския клуб.
 
Георгиев разкри пред "Позвънете Новини", че е подписал договор за една година. "Радостен съм, че отивам в Спартак. Бях говорил с вицепрезидента на Черно море Симеон Варчев още на полусезона да отида да играя някъде другаде. Щастлив съм, че не срещнах никакви проблеми от ръководството за трансфера ми. От Плевен ми предложиха добри условия, които напълно ме задоволяват", заяви Георгиев.

Той добави, че е много доволен от факта, че ще играе със съотборника си от Черно море Владимир Маринов. Както е известно, Елвиса също подписа за една година с плевенския клуб. "С Владо се познаваме от малки. Според мен това, че сме двамата ще ни помогне по-бързо да се сработим с новите ни съотборници", каза талантът.

Крилото коментира, че вярва, че през новия сезон новият му тим ще се представи на добро ниво в шампионата. "Спартак е силен отбор. Според мен и през този сезон ще фактор в първенството", каза Георгиев.

Талантът заяви, че някой ден отново може да се завърне в родния си клуб Черно море. "Съжалявам, че се разделям с Черно море от емоционална гледна точка. Иначе Спартак е по-добрият вариант. Все пак някой ден, ако ме потърсят от Варна, мога да се завърна. Никога не се знае какво ще стане", завърши Веселин Георгиев.

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи